Ламперия от PVC – облицовка за стени с най-добри цени!

ПВЦ/PVC ламперията като облицовка за стени е изключително практично и естетично решение за вашия дом, което може да се използва вместо мазилки, плочки, боя, тапети, ламперия от дърво и други. Стените облицовани с pvc ламперия изглеждат по-добре не само от интериорна гледна точка, но и са с по-високо ниво на пожароустойчивост, влагоустойчивост, топлинна и шумоустойчивост, И НЕ на последно място – лесна поддръжка за стените ви. Те са смятани от професионалисти, за най-трайния вариант, който може да използвате, за да освежите дома си, тъй като устояват на всякакви условия. А и монтажът е бърз и лесен.

Чрез ПВЦ облицовката за вътрешни стени можете да преобразите интериора или екстериора на дадена сграда и то на много по-добри цени, отколкото с други по-конвенционални материали, а и за много по малко време. Кухнята или банята ви, може да придобие напълно нов облик, чрез вграждане на подходяща pvc ламперия и профили и/или пвц плоскости. Благодарение на този вид облицовка на стени, решавате проблемите с пръските и парата, които обикновено увреждат конвенционалните покрития. Друго предимство на ПВЦ ламперията е, че успешно изолира топлина и звук, което ви осигорява допълнителен комфорт.

А чрез Индустриалната ПВЦ/PVC ламперия за външно поставяне, която можем да произведем за Вас с размери по поръчка, си гарантирате една наистина добра инвестиция от топлина, звукова и енергийно ефективна гледна точка, в дългосрочен план.

Център Пласт ООД е български производител на пвц ламперия

за външна и вътрешна облицовка и изолация на стени и тавани, с 30 години гаранция, вследствие на 30 години опит в производството. Ние ви осигоряваме устойчивост и качество, на производствени цени! Разполагаме с разнообразие от вградени цветове – чрез импрегнирани бои, нюанси и текстури на пвц ламперии, които отлично имитират материали като камък, дърво и съвременни нюанси. За да бъде завършен интериорният дизайн на помещението Ви, може да изберете от богата ни гама пвц профили за первази и подпрозоречни рамки. Предлагаме Ви както стандартни размери на ПВЦ лампериите, които произвеждаме, така и ламперии с размери, съобразени с нуждите и бизнеса Ви Уверете се сами – проверете нашите цени!</а>

Ламперия от ПВЦ от pvclamperia.net - pvc paneling, pvc waiscoting, pvc dado

ПРОВЕРЕТЕ НАШИТЕ ЦЕНИ ЗА ПВЦ ИЗДЕЛИЯ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК!</а>